На найбільшій конференції по цифровому кредитуванню та фінансам Digital lending 2023 розповіли про плани та перспективи роботи “Укрфінжитла”

Процес оформлення та видачі іпотеки, як і всі його етапи, включаючи оцінку нерухомості, мають стати цифровими. Про це та ключові результати і перспективи роботи компанії “Укрфінжитло” розповів голова правління Євген Мецгер під час виступу на конференції Digital lending 2023.

“Сьогодні програма єОселя вже стала революційним продуктом для банківського та фінансового сектору. Понад 900 українських родин придбали своє власне житло, подавши заявку через смартфон. Впевнений, ситуація, коли отримати фінальне рішення від банку, провести оцінку квартири, оформити всі необхідні документи з електронним підписом і без жодного втручання бюрократії стане реальністю в найближчому майбутньому”, – розповів Мецгер. Він також додав, що єОселя зможе стати драйвером повоєнної відбудови України та надати потрібний поштовх будівельному ринку. “Ми очікуємо, що вже з 2023 року програма запрацює не лише для представників критично важливих для держави професій, а й для інших категорій громадян. Орієнтовано це буде саме на первинний ринок нерухомості”, – додав голова правління.

Найбільша в Україні конференція, присвячена цифровому кредитуванню та фінансам Digital lending 2023 відбулася 10 березня цього року у Києві за підтримки Проєкту USAID «Реформування фінансового сектору». Головна тема заходу – інструменти цифрового кредитування, перехід до яких допоможе у відновленні економіки після нашої перемоги.



головна
еОселя
компанія
контакти